always is not forever

 



värme utan sol

Inatt kunde jag inte sova. Sista gången jag kollade på klockan var den nästan 4.
Man hinner tänka mycket när man ligger där och stirrar in i väggen.

Vi hade bara historia och samhälle idag, båda är Ulla-Britt lektioner så det var soft. Jag och Ester redovisade om unemployment sen kollade vi på en intressant film om Berlusconi. Senare belönade man sig med en mjukglass i värmen, värme utan sol.

Nu ligger jag och lyssnar igenom Band of Horses nya album - looking good. Jag kan inte bestämma vilket som är bäst ännu, det kommer.

Nästa vecka ska jag till Stockholm, det blev uppskjutet. DÅ ska jag till Pet Sounds och köpa minst en skiva i alla fall. Gött.


yesterday was

jag har i alla fall städat nu. Skinande rent! Imorgon kommer mamma till stan och vi ska fixa lite nya gardiner och sånt till lägenheten PLUS att min nya TV kommer!
Jag är happiii över det, har varit utan i en evighet nu..Jag har även fått mammas dator (min är crazydazy fel på)för hon har köpt en ny till sig. Tack! där sparar jag lite kosing.

Idag åt jag en god kebab i ett sällskap bestående av tre grabbar varav den ene (Jocke) hade fin krigsmålning och luktade tandkräm, det gör han säkert fortfarande..det tillhör gårdagen.

EN LÅT JA, så ska jag bjussa på min bakislista som jag började koka ihop idag:
BAKISmys



God Natt

nationella prov en español tomorrow


miiiii

Tjaaaaaaaaaaaaaa.

long time no see 

Berlin var nice! det var det. Nu är jag sjuk, det är jag. Jag missar musikalföreställningar med kören på folkets hus vilket jag iofs inte gråter över.
Om två veckor ska vi åka till Stockholm och hälsa på vårat nya tillskott till familjen, i Juni blir vi 7.
Naturligtvis hälsar jag på mitt fina Sköndal och min bästa vän Ida i samma veva.

Nu ska jag fortsätta mitt låtskrivande, (ehhee). Återstår att se hur det här blir.

RSS 2.0