1 kg godis

Idag åkte jag med Julia in till stan, lite oplanerat sådär. Vi åkte på Ica Maxi och köpte ett kilo godis för 19 spänn!! Inte dåligt skulle jag vilja säga. Vi tog lite snålskjuts med pappa hem till Oviken där jag till min förtvivlan upptäckte att både tv och internet inte fungerade. . . Läste lite på Twilight sen somnade jag. Nu fungerar internet och det är härligt.


Jag tänkte sjunga nåt för dig igen, men när jag blir för full för att sjunga . .

Snart har halva lovet gått. Ida har varit här sen i lördags, vi har haft det riktigt mysigt!
Bakat, lagat mat, ätit massa, smakat marabous nya "Vinter choklad"(man får lite julkänslor) och så har vi lyssnat på gamla låtar så man blir alldeles sentimental!

Nu ska vi sova för imorgon åker hon hem klockan 06.50 ! ! ! ! ! ! !

Jag ska handla mat snart..

Learning a musical instrument is beneficial for children’s behaviour, memory and intelligence, a government-commissioned study suggests.

Mest  för att jag inte har så mycket att komma med idag.

Jag har gått och lagt mig runt 2-3 varje natt nu i ungefär 1 och en halv vecka och har inte varit fruktansvärt trött dagen efter. Igår hade jag en fruktansvärd huvudvärk och la mig istället klockan 11 vilket resulterade i en helt sjukt trött Lovisa idag. Jag både ser sjukt trött ut och känner mig likadant.

Igår hade jag besöksrekord föresten, kul!

Fredag väntar och sen är det lov!



Lov På G


Y=Kx+m

Imorgon har jag mitt första matte B prov, hur det går återstår att se.

Idag hälsade mamma, pappa och hunden på mig!

är man stor måste man vara snäll

Jag sitter i en av mina svarta soffor, kollar på kanal5s reklam, dricker te och äter en kaka som mamma bakade idag! TACK. En sockerkaka fast ändå inte. den har vanilj i mitten. god.

Igår åkte jag till Oviken. Simon och Jane kom också dit, det är trevligt och ovanligt att hela familjen är hemma.
Idag klev jag upp halv 2 för den som undrade. Efter det pluggade jag en skvätt, tvättade och städade rummet(!) innan jag åkte tillbaka till stan.

Vecka 43. Dödsveckan i pluggväg, prov o skit. Efter den här veckan väntar höstlovet! eller novemberlovet som jag märkt att folk här i norra delen av landet gillar att kalla det. Jag ska ha ett trevligt höstlov, även fast jag måste ägna lite tid till att plugga. Ida kommer på lördag!

man ska vara snäll även om man inte är stor, hihihi
hejdå!

fredag

Det blev en ganska lame fredag.


Jens Lekman - Black cab

POWERNAP!




sånt där du vet

Inatt var jag uppe till halv fem.
Idag hade jag religionsprov - buddhismen.
Kändes ganska bra = fail. jag hoppas.
Senare ska jag till Charlotte och prata och göra ansiktsmask.
Jag är låg.

Buddha

Idag har jag varit på kören och nu ska jag plugga religion (för imorgon är det prov), äta en kanelbulle och dricka varm choklad!

Life is pain

Life is suffering.

Idag är jag ledig. Egentligen kan jag inte säga att jag är ledig, jag slipper bara gå till skolan men ändå måste jag plugga tusen saker! 2 prov + insändare den här veckan och nästa vecka består av 3 prov + engelska essay.
Det värsta är inte att det är så mycket att plugga, det är att jag totalt har tappat min studiemotivation. Jag har ingen som helst lust att slå mig ner och plugga och när jag inser att mitt religionsbetyg får lida om jag inte "step it up" gör jag ändå inget. VAD HÄNDER MED MIG? eeeehhh..

Förutom detta tråkiga kan jag även meddela att det just i detta nu står en målare i sovrummet och tapetserar väggarna och målar taket, wiiiie.
Under dagen tänkte jag gå och handla lite mat. Jag råkade få med mig mammas ica-kort till stan! yaaay!

Åter till buddhismen - life is pain

Godkväll

Ikväll har jag faktiskt pluggat. Jag pluggar ofta men det brukar inte bli så mycket av det förrns kvällen/natten innan. Ikväll är inget undantag, imorgon ska den s.k peer response grejen vara inlämnad. Jag gjorde klart den innan klockan 9 !! Fantastiskt. Det här betyder att jag har lite tid att städa sovrummet utan att komma i säng alldeles för sent! Jag gillar DET! :)

need for speed, nerrråååååhhh

wohohoo idag har jag kört bil! Jag och mamma åkte ner till affären och jag passade på att ta över ratten en liten stund. Det gick väldigt bra! Jag har mycket kvar att lära men det går framåt! Jag börjar tycka att det är riktigt roligt att köra. För några veckor sen tyckte jag bara att det var läskigt.
När jag väl ska köra och min kära pudel sitter bak i bilen sitter hon och piper. Jag tror inte att hon känner sig helt säker när det är jag som trycker på pedalerna...

Nu ska jag skriva klart mitt så kallade peer response till Isabelles engelska referat. Efter det ska jag stryka lite tvätt och sen tar jag halv 6 bussen in till stan. Jag måste städa för imorgon kommer (äntligen) målaren som ska tapetsera om sovrummet!

Ha en trevlig söndag!

hairdresser

Nästa månad när pengarna rullar in hade jag tänk gå till frissan!
Jag funderar fortfarande på hur jag vill ha mitt hår, det återstår att se!

Ida

På höstlovet lämnar min bästa vän Stockholm för att hälsa på mig!

J A G  L Ä N G T A R !





Jag är mätt

Jag äter alltid för mycket när jag kommer hem på helgerna så jag blir sådär övermätt. Det beror nog på att det är så god mat. God och riktig mat! Det är annat än vad man slänger ihop på veckorna trots att jag blivit bättre på det här med att verkligen göra middag varje dag.
Ikväll missade jag idol p.g.a att tvn var lite fucked up sådär. Den fungerar bara till att se på film just för tillfället. Canal Digital påstod att det var något fel med nätet och att fler hade klagat så jag tror på det.

Jag har ingen lust att kolla på Mamma Mia som resten av min familj så istället tänkte jag fördriva tiden med att försöka lära mig någon Beatles låt på piano! Dessutom har mamma bakat en kaka, den luktar lite jul (kanel).

photo

Idag hade vi skolfoto. Det kändes inte bra, det gör oftast inte det men man kan ju hoppas på att det blev bättre än det känns.
Igår var det kör och efter det gick jag och Charlotte hem till mig och åt middag och pratade :) Efter det vandrade Charlotte hem och sen var det Grey's Anatomy!

Äntligen är min engelska avklarad och inlämnad vilket betyder att jag nu kan ta tag i Religionen!BUDDHISM, härligt med plugg.

Snart är det vinter!



Idag snöar det! igen

Idag försov jag mig och missade både engelskan och spanskan. Det var skönt att få sova lite tyckte jag i varje fall.
Efter den här dagen har jag även ett spanskaprov att lägga in i planeringen på fram tills vecka 43 som jag pratade om tidigare. Livet är underbart!

godnatt

livet på SPI

Utifrån den lilla planering jag och mina kompanjoner gjorde fram till lovet dvs. under de 3 kommande veckorna, kommer jag inte ha någon fritid eller socialt liv. Man översköljs av plugg. Prov, inlämningsuppgifter, presentationer. you name it! hehe.
Mitt Lov kommer också tillägnas (till viss del åtminstone) åt plugg.
Men jag ska inte vara den som klagar! heheh heh hehehehfeöfhgfjsfg. Det finns ju faktiskt dom som aldrig får chansen att gå i skolan..


LPK lagfezzzt

Maskerad, jag hade en trevlig kväll.






ikväll besöker jag sängen tidigt

Jag är förkyld, väldigt förkyld men imorn är det lagfest! LPK, så jag tänkte försöka tillfriskna tills imorn.
Idag hade jag ensemble på morgonkvisten. 8.15-11.00, så jag fick sjunga med en förkyld röst. Anyway, nästa vecka är jag kry! Jag gillar ensemble. hihi.

Jag kan även berätta för er som alltid har undrat, att mina element i lägenheten idag var varma! wihoo (dom brukar vara kalla). Nästa vecka borde målarna komma och tapetsera sovrummet! Det skulle ha varit klart den här veckan men jag har inte sett skymten av dom.

Snart ska jag sova, det behöver jag.
godnatt!

looking forward to this

"And as for the here and now - we are pleased to inform you that the band are currently situated in the rehearsal studio with sights firmly set on completing The Kooks 3rd album and recording due to begin soon.
The Kooks will be back next year with new material and all that comes with it".


1 oktober

Jag och Charlotte hade en liten myskväll framför Grey's igår efter kören! Jag blev lite besviken på avsnittet. Jag ville gråta men det fick jag inte. Suger gör i alla fall att George inte längre medverkar i serien..

Nu idag hade jag sån tur att spanskan var inställd! sjuka barn wiihoo. Det resulterar i ungefär ett 3 timmar långt hål och att jag kan gå hem och dricka hallon/blåbärssmoothie. Fantastiskt, jag gillar smoothies. Jag gillar fika. Jag gillar ATT fika, det där att sitta och snacka med några vänner på ett mysigt ställe och jag gillar själva FIKAT. Jag gillar att baka också, så man kan fika. Jag gillar nog det mesta som har med fika att göra.
Fika + Musik = Lovisa.

Jag och Simon kör lite allsång

RSS 2.0