musik ÄR livet

TRE inlägg på en dag och därför bjuder bloggen på 4 trevliga låtar kvällen till ära, hehehe




goodbye old, hey new!

Dagen började med att jag fick vandra 3 km i värmen (som igår) eftersom cykeln inte är lagad. Jag gick i mina shorts och lyssnade på musik och plötsligt hade jag en broms efter mig! Jag ogillar bromsar. väldigt mycket. dom gör liksom ingen nytta. köttätande flygfän. Den jagade mig! jag sprang i flera minuter och den hängde på! Dom är fruktansvärt snabba dom små liven. Tillslut gav den upp och jag dog av värmeslag.

Klockan tio över fyra satt jag på bussen på väg in till stan. Igår städade vi (min familj) ur hela den gamla lägenheten, helt sjukt hur mycket som kan få plats i en så liten lägenhet! Tänk att flyttstäda ett helt hus... Idag var det alltså dags att börja packa upp alla saker i Simons och min nya lägenhet. Awesome säger jag!

messy


Kneeg

Nu ska jag vandra 3 km till jobbet! härlig morgonpromenad he he he, jag kommer bli fit for fight så att säga om detta fortgår.

So long! ha en bra dag!

The new crib!

Några bilder!

Vardagsrummet!




hall

Balkong, "the view"

25/6











Inte ett moln, så långt ögat kan nå

Vädret, alltså kolla ut genom fönstret. VÄDRET! Äkta sommarväder! det är såhär det ska vara.

Idag jobbade jag alltså 8-14 och fick gå hem 3 km, uppförsbacke ungefär, i STEKHETTAN med varma jeans! jag dog några gånger innan jag satte min fot innanför dörren hemma. Detta p g a att jag någongång under gårdagen fick punka på cykeln och ingen förare med körkort fanns hemma, så det var bara att traska!
Jag ser det på ett bra sätt, jag fick lite färg och jag fick motion :D jag kommer bli vältränad under dessa 3 veckor! akta er.
Väl hemma hoppade jag i min bikini, låg och läste lite och lyssnade på musik för att slutligen somna en stund i solens hetta. Klockan halv nio åkte jag, Felicia och våra mammor till Hara vid vattnet och fikade, MYSIGT! Massa bilder! Felicia, kvinnan med kameran. Imorgon har jag bilderna i min ägo!
 


Transformers: Revenge of the fallen

  • Jag och Felicia gick på Transformers premiären idag! COOL FILM. Den var mycket bra!
  • JAG HAR FÅTT NYCKEL TILL NYA LÄGENHETEN NU! härligt!
  • Jag har hunnit med två biobesök på en vecka. gött, och snart har HARRY POTTER OCH HALVBLODSPRINSEN premiär! Jag längtar, ååh som jag längtar! Filmen blir grov.
  • Jag fick punka på min cykel och fick gå hem från jobbet...
  • Jag missade bussen till stan så jag och mamma fick köra om bussen i racerfart och kliva på någon hållplats senare..

Godnatt

Imorgon måste jag cykla till jobbet. Min familj har lämnat mig ensam till imorgonkväll.

Bio 2 gånger på en vecka var längesen, MEN imorgon ska jag och Felicia på Transformers premiären! roliiiiiigt

Jag hittade lite gamla snook-låtar på mobilen. Det var ett tag sen.

Inget kneg, ingen deg

23.30
Telefonen ringer en signal.. då blir jag nyfiken.

Bion var bra! men nu är jag extremt uttråkad. Jag vill vara uppe och göra onödiga saker och inte behöva kliva upp och jobba klockan 8.00 sharp! JAG SKA INTE KLAGA! pengarååhhpengar! he he he ..




Idag har jag jobbat min första dag på Ica!
Nu bjuder mamma på bio! HÄRLIGT. Änglar och Demoner. Passar även på att börja tömningen av lägenheten, snart är det flytt!!!



Picknik

..med Felicia i det sköna vädret! Jag bakade jodgubbstårta he he he.
Imorgon börjar jag jobba klockan 08.00 för 3 veckor framåt. ICA. Kul när vädret är så fint..








S O L

Vädret är underbart!
Blå himmel, varm sol, gött.

Under min midsommar vecka eller vad jag ska kalla den var jag först i Borås hos mina kusiner. Vi åkte in till Göteborg för att sedan åka vidare ut på Tjörn i Göteborgs skärgård till deras sommarstuga to be. Där åkte vi båt! UNDERBART!
På onsdagen åkte vi vidare till Örebro och med vi menar jag mamma, pappa, syster, systers kompis, jag, hund.

Veckan var trevlig förutom att jag har varit jätteförkyld och min röst har varit nästintill obefintlig! HE HE jag har låtit som en kråka!


Hund som gillar bilfönster














JAG ÄR TILLBAKA

Tidigare than expected skulle jag vilja säga eftersom hemkomsten var tänkt till morgondagen. egentligen.

Imorgon kommer lite update och bilder och sånt där trevligt för just nu vill jag bara sova i mitt rum i min säng med mitt duntäcke.

Föressten - IGÅR ÅKTE MIN BÄSTA VÄN IDA HEMMING TILL ENGLAND PÅ SPRÅKRESA I 3 VECKOR!!! Bournemouth närmare bestämt. Imorgon ska jag ringa ett litet samtal. PUSS

Godnatt

Ps. Jag kanske bakar en jordgubbstårta imorn. Lovely!

dead and gone

Jag är sjuk, sjuk, sjuk.
och jag befinner mig i Borås hos mina kusiner, trevligt! På onsdagkväll eller torsdagmorgon bär det av till Örebro. Dagen har bestått av bilfärd från klockan 9 till klockan halv 8 ungefär ! (JOBBIGARE). Jag kan berätta att jag inte tål bilbälten. Så fort jag tar i det eller kollar på det får jag en illamående känsla. Jag undrar varför...
Imorgon tar jag och min familj minus Simon plus Linas kompis Anna oss en tripp in till Göteborg och chillar lite.
Sjuk
åååh jobbig start på sommarlovet. Förkylningen bröt ut rejält idag! inte okej.
På dexter såg jag att betygen var inskrivna ! looking good!
MVG i alla kurser vi avslutat och i matte A ligger jag på VG men jag kungar inte på matte så jag ska inte klaga.  Det känns så sjukt mycket lättare att få bra betyg på gymnasiet än i högstadiet!

Imorgon tänker jag på LET PUTTE KNOW som spelar match!

EN SAK TILL! jag har fyllt på min mobil (äntligen) och har nu gratis sms! hallelujah
Godnatt!

Idag gjorde jag och mamma pizza




Sommarlov!

Lovet firades under gårdagen in med kina-mat på Eastern Palace och ett varsitt tal med brudarna som gör mina dagar!
Jag åt sushi for the first time in my life. Intressant skulle jag vilja säga.

1an är över. Tiden har gått sjukt fort! Nu väntar ett härligt sommarlov.

12juni




GREY'S ANATOMY

Nej.. nej, alltså NEJ! det händer inte. nej. Izzie OCH George!??????
jag måste ut och gå.

ÖNSKA NÅGOT!

Klockan är 04.04(önska!) och jag tänkte gå och lägga mig. Min kropp är trött men jag är inte speciellt trött, fast det kommer kännas när jag stängt av datorn och lagt mig i sängen! Såhär på min blogg skulle jag kunna säga att jag ägde nog grabbarna som skulle dygna inatt ;)

Jag var inte med på korpenmatchen idag som tidigare nämnt för jag mådde sjukt "spy-illa". Det beror nog på för lite sömn och ändå sitter jag här nu(!?) vad håller jag på med kan man undra..
Anyway, jag hörde att Let Putte Know VANN med 1-0 mot det s.k bättre laget! WAY TO GO BRUDAR! :D

DEN HÄR KVINNAN GJORDE MIN KVÄLL! Jag kan inte tröttna på den! hahaha


Godnatt!

2in1 day

Idag försov jag mig TVÅ gånger. Jag missade alltså min växthuseffekt diskussion jag skulle ha med min lärare för att jag sov bort hela lektionen. jobbigare.
Egentligen har vi match idag med korpen. Inte för mig.


fiiiiiiiiisk

Inatt satt jag och Tea uppe till klockan fyra och roade oss med att länka youtube klipp till varandra, äta och springa i regnet (HÄRLIGT TEA!). Jag skulle kliva upp pklockan 8..
Vi började halv tolv, hade parprov på RYMDEN och slutade efter det. Jag och dom sköna bönorna som gör mina dagar chillade i Lyan resten av dagen och jag steg innanför dörren hemma runt klockan 5.

Under min tröttflummighet här ikväll har jag spanat in massa "fisk-klipp" på youtube, och dött av garv! Undrar ju själv vad jag håller på med...

DATUMET PÅ BILDERNA ÄR FEL!

Klockan är 03.35 och jag befinner mig med Johanna hemma hos Charlotte. Vi har haft en chillkväll/natt, käkat pizza och pratat och fotat lite. Jag tycker om er! Såhär på kvällskvisten kom jag att tänka på att ordet fotografi är ett väldigt fint ord. Jag tycker det.
Lite bilder från gårdagen tänkte jag slänga upp om  någon orkar kolla!

Jag och Charlotte :)

Charlotte min fina vän :)



Linda :)

Terese och Julia :)

Tea och Petter :)

Nu ska vi fika! häärligt, med min playlist. Tummen upp.


mew

Rolig gårdagskväll! tråkigt att inte vädret var på topp men man kan ju hoppas att alla studenter hade en toppenkväll iaf!
Jag är så snäll. hojhoj vad jag är snäll. Lovisa torkar andras spyor utan att gnälla och kommer hem precis i rättan tid för att öppna porten till en stackars kille som har glömt nyckeln vid halv tre på den tiden av dygnet då man egentligen ska sova! Ja, man ska vara schysst mot sina medmänniskor likzzååååm. kom ihåg det.

2009-06-05 = studenten

Klockan är 02.52 och jag lever.

snart

NÄSTA VECKA SKA JAG OCH TEA DYGNA!
chilla med datorn natten lång, det blir chill!

Snart, närmare bestämt nästa vecka är skolan slut! och imorgon är det studenten! Jag hoppas att vädret blir fint. Bättre än idag i alla fall (det haglade t.o.m(!?) annars kommer jag tycka synd om studenterna.


Charlottes och min mysmiddag igår + Grey's Anatomy!

Vi har det i blodet

Hej hallå alla glada!
Jag sitter här i min svarta soffa med en dator i mitt knä (pluggar samhälle)och med en pokerspelande bror vid min sida.
VI BEATBOXAR OCH RAPPAR(!?). El slobbo och mac smulmo is in thaa house! HAHAHA lol.
Annars har jag det extremt tråkigt och bad pappa om hjälp med arbetet; rättssamhälle, hemprov. Jag hoppas att jag blir klar innan 12 slaget.

På fredag vankas det EL STUDENTO! det blir najs, även fast jag inte är den som tar själva studenten så att säga. he he he
Jag gick ner till matpiraten för att vara en snäll syster och köpte godis till Simon så han blir tjock och glad. Passerade Österäng gjorde jag som vanligt och ser de små liven i sina vita mössor strosa omkring där nere. Man längtar ju lite smått sådär.
Nåväl ha en trevlig kväll.
godafton.

RSS 2.0