HejHejHej

HEJ!
Klockan 03.00 under natten som var blev jag klar med mitt engelska arbete så nu är jag dödstrött! Jag har lite kvar att skriva på historia grupparbetet men jag ska i alla fall sova senast klockan 1 inatt har jag bestämt.
Jag pratade just med Charlotte, vi kollade lite på Jackass tillsammans genom telefonen. Det är så man umgås nuförtiden.. he eeh hehe. Imorgon börjar Grey's Anatomy och det ska vi se tillsammans efter kören! :)

Jag har även redan kommit på en väldigt bra julklapp till min pappa! Jag hoppas att han inte kollar in min blogg nu för då har jag spoilat skiten. En The Beatles collection! eller något liknande. Pappa och Beatles går liksom väldigt bra ihop.

GODNATT!

3 inlägg på en dag, AMBITIOUS!!!!!!!!!!!!!!!

Jag måste få klaga lite. Jag hade egentligen bestämt mig för att sluta klaga på att jag har mycket plugg(och andra saker) och finna mig i situationen, klaga lite inombords kanske så ingen hör..ALLA HAR PLUGG!

Imorgon ska the english-assignment about gothic fiction vara klar. JAG har inte börjat plus att jag inte kan få mina tankar att rulla. Historian, The Byzantine empire, grupparbetet; jag ska vara klar med min del vilket jag inte är, vilket jag skulle ha varit för ett tag sen egentligen. MATEMATIK B I MÄNGDER! även fast det är ganska kul med matte just nu orkar jag inte plugga.
Det är sjukt mycket skönare att lyssna på musik.

gött


Äntligen - Grey's är tillbaka!

"Alexander Dunerfors, tv-serie-expert på kanal5.se har sett premiäravsnittet konstaterar att det är ett "must-see-tv-moment". På onsdag visar vi säsongspremiären, bara sex dagar efter att det visats i amerikansk tv! Boka!" kanal5.se

GREY'S! 2days



kosing!

Imorgon rullar studiebidraget in och såhäääääääääääääääääääär glad är jag för det!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Jag har väntat
Det är tråkigt att dom kommer försvinna på än gång bara..

igårkväll var mysig

Eftersom vi alla åkte hem till Oviken i helgen kollade jag på film hos Felicia med Charlotte, Johanna, Marcus och Anders.
Green street hooligans(en av mina favoriter för övrigt) och Juno kollade vi på. Vi åt godis, popcorn o annat onyttigt och pratade. Jag kan också meddela att jag har återfunnit min kärlek till mörk choklad!

Idag måste jag plugga och laga mat och när jag kommer in till stan måste jag städa lägenheten. Nu till veckan kommer de nämligen och tapetserar sovrummet! härligt.

superchillkväll

Medans andra förstör sin lever sitter jag i ett varmt hus med två storpudlar vid min sida och lyssnar på bra musik, letar nya artister och band att förgylla dagarna med!
SPIN  < här brukar jag hålla till när jag har lite att göra. Jag gillar sidan och skulle önska mig en prenumeration av tidningen!


It's easier to sing



Ikväll gjorde jag Charlotte och Sofia sällskap och kollade in öppningen av gina tricot. Hela domus var öppet och det var 20% billgare här, 25% billigare där. ni fattar. Jag köpte en halsduk på gina och en t-shirt på MQ. sen blev jag less. Jag har ingen lust med någonting.

lyssna istället

Jag har inget att säga mer än att jag om en stund ska bege mig till kören.



SPARA

Jag hittade en gammal spargris i en vrå hemma i Oviken som jag tog in till stan.
NU SKA DET SPARAS PENGAR!
Jag hade tänkt börja spara redan nu till en festival-biljett till sommaren. Det skulle vara skönt att ha pengarna så slipper man låna eller drabbas av en no cash-panic när tiden väl är inne. Sen är det alltid bra att ha en liten gömma om man verkligen behöver pengar någongång. Det här känns bra, hoppas jag klarar av det här - spara pengar är inte min starka sida.


Min spargris ska bli fetare än den här hoppas jag.

r.i.p

Jag måste bara skriva några rader om min mobiltelefon här ikväll.
En av mina käraste ägodelar, nokia 5310 express music är nu ur funktion.

Jag skulle dricka lite vatten i handfatet i badrummet och mobilen låg på kanten, resten kan ni räkna ut själva. Den fick bada litegrann. Först var den normal så jag torkade av den. En stund senare började den spela upp mina inspelningar, den första  var en mysko arabsång från Tunisien på högsta volym. Jag badade. Jag blev rädd. Sen när jag kollade på den var den svart som natten a.k.a SÖNDER!!!
Nu ska jag sörja och be om att den ska fungera imorgon. hehehehehe är jag förvånad?

Jag har förövrigt inte skrivit ett ord på min eup-uppsats(deadline tomorrow).. hörde ju att någon annan hade fått till 599 ord(600=max), gött. Förutom eup:n ska jag kolla på "svenska hollywood fruar" - hört att det ska vara underhållande.


höst

Den 30 september är Grey's Anatomy tillbaka!

Jag längtar!


Mat Kearney - Breathe in breathe out


cashflow

Inga nya kläder för mig, inte vidare mycket plugg men en mysig/god middag med trevligt sällskap :) och 16 kg kantareller(!!)
Då var man 700 kr och en plopp-påse rikare! Det satt fint.
Ikväll ska vi diskutera EU så jag kan få till en uppsats kanske kanske kanske.

Nu ska jag mysa med 3 hundar och min tokiga släkt framför tvn och äta chips!




Ha en trevlig kväll!

Jag är i Sundsvall och brottas med schäfrar

Jag, min mamma, min lillasyster och lillvovve åkte till Sundsvall idag. Vi bor hos min moste och Tommy och de fyrbenta vännerna trigger och mizter, mysiigt. Vi har kollat på Idol och ätit tacos. Imorgon var det tänkt att vi skulle plocka lite svamp! Jag måste tyvärr plugga istället.. Skriva eup-uppsatsen som ska vara klar på tisdag.

Imorgonkväll kommer morfar hit och vi ska äta en sen födelsedagsmiddag eftersom jag och Lina har fyllt år. Det gillar jag. Vi ska också hälsa på mormor och kanske gå en liten shoppingrunda på birsta.

Jag kanske inte har berättat men jag har skutat bita på naglarna! Nu måste jag alltså måla dom hela tiden, men det är ingen mening att ha långa naglar har jag kommit fram till. Dom går bara av så blir man sur. De går dock bara av på vänsterhanden, hehehe varföööööör?



Indus Valley

Idag hade SPSPI08 religionsprov á la Hinduism. Det gick sämst.
Jag stängde av väckarklockan i sömnen så jag vaknade 10 minuter innan jag måste gå till skolan. Tappade mobilen i korridoren när jag skulle springa till lektionen så den gick sönder... Den funkar men några delar lossnade. Försent kom jag i alla fall. Det värsta med att komma försent till ett prov är att alla sitter helt tysta och skriver, så kliver man in och stör.

Jag la undan ett par vinterskor idag! Jag hoppas på lite sponsring från min mor och far eftersom att min ekonomi inte tillåter ett par skor för 1000 kr. Jag är ingen Joakim von Anka.

Felicia 17 år = Lars Winnerbäck

Grattis till min kärakära vän Felicia Berglund idag!
Den 29 november ska vi på Lars Winnerbäck!


Friluftsdag/choir

Idag fjällvandrade jag med klassen i Vålådalen, fast någon vidare fjällvandring var det minsann inte. Vi gick på en asfalterad väg och såg några renar innanför ett stängsel. HEheHE. Vi fikade i kylan, gjorde någon slags tävling och sen gick vi tillbaka till bussen. Runt 5 km kanske vi vandrade allt som allt. Julias stövel började brinna!
Jag: Det luktar lite bränt gummi tycker ni inte?
folk: Julia din fot brinner!
Riktiga lågor var det! så nu är Julia en äkta stekare. hehe he he

Jag och Charlotte är numera körmedlemmar också! härliga tider!





JAG HAR INGEN RYGGA

Jag måste finna mig en ryggsäck för imorn ska jag "fjällvandra" men klassen! Kycklingsallad ska jag ha med mig. GÖTT

worst ever

Det här är något av det sämsta jag hört och sett.


det är skönt att vara hemma

Det är faktiskt skönt att komma hem ibland. Man slipper laga maten själv, man kan gå uppfriskande promenader med vovven och känna lugnet eller varför inte sätta sig vid pianot och klinka lite. Varva ner lite liksom. Efter en helg hemma blir man dessutom lite mer pepp på att återvända in till staden.
Igår och kvällen innan fick jag även umgås "oviksbrudarna". Det är mysigt, och man kan prata gamla minnen, äta kladdkaka och annat trevligt!

Imorgon fyller min syster 15 år vilket betyder att hela familjen är samlad! Det är ganska ovanligt. Det betyder också TÅRTA! Jag älskar tårta. Kul att göra, gott att äta.

Musik

Min blogg innehåller ganska mycket musik. Helt enkelt för att jag älskar det. MEN det var inte det jag ville få sagt utan detta; Om det är någon låt som fastnade eller helt enkelt känns värd att lyssna på igen så kan man gå in på kategorin musik här på sidan av bloggen så är allt samlat. BRA VA!

Ensemble A hade jag idag. Det var kul och nu har vi bildat två band. Piano och sång kära vänner, det känns bra.
Annars kan jag väl berätta att idag åker jag till Oviken, ut till ödemarken, hem till resten av min familj. Inget party för mig som för er andra alltså. Jag ska umgås med Charlotte och Felicia, det blir mysigt.


E.S.T

Godkväll!
Jag blir mer förkyld för varje dag känns det som men imorgon är sista skoldagen för denna vecka. HELG! hallejuja
Jag överkonsumerar te för min hals och tänker fortsätta med det. Jag gillar te. Fast man blir kissnödig. hehe.
När man är sjuk ska man sova mycket så ikväll lägger jag mig i tid som i förrgår.

godnatt

Goodnight, travel well

För första gången på länge lägger jag mig i tid på en vardag. Klockan 10 ska jag ligga i sängen. Det är mitt mål.
Imorgon börjar jag 9.55 med fotboll! wish me luck, he he..

Idol/Ensemble A

Såhär på kvällskvisten fick jag veta att jag får nog byta till Ensemble A på mitt individuella val. No more Etik och Livsfrågor, nog för att det var soft och så men..
Glad, lite nervös. kul!

LPK hade sin sista match idag för övrigt. Jag spelade inte men var publik. Det gick väl som det gick.. hehe hehehe HE.

Nu är reklamen slut and Idol is back!

monday

Om ungefär en timme sitter jag på engelska B lektion.



Idag ska jag spela gitarr

Jag fyllde år i torsdags och då fick jag en gitarr!
Jag kan verkligen inte spela och just därför ska jag lära mig.

Förutom en gitarr fick jag även lite presentkort och sånt, en grej jag inte kan nämna än, det kommer. album: Kings of Leon - Only by the night som går direkt till min skivsamling!

Min fredag









Seriös morgon - Jag och Felicia



det var 17 år

sjutton år i staden, där jag växte upp och så märker du hur fort det går?

Inte sjutton år i staden där jag växte upp men 17 år som Lovisa Persson. Låten passade nästan in.
Först vill jag bara säga att jag inte känner mig det minsta äldre än vad jag gjorde igår. Jag är lite besviken, trodde jag skulle bli översköljd av en känsla av lite mer vishet kanske eller lite mer värk i ryggen när jag vaknade...

Fram till den här dagen har jag hunnit gå i 4 olika skolor och bott på 3 olika orter. 1. Sköndalskolan i Sköndal som namnet förtäljer i södra delen av Stockholm. Där spenderade jag mina 11 första år som Lovisa. Lovely place. 2. Ovikensskola, Oviken 60 mil norrut(jämtland) flyttade jag till vid 11 års ålder. Stor omställning. 3. Myrvikensskola. 4. Wargentinsskolan i Östersund. Här bor jag och går i skola nu. Östersund är litet men mysigt. Inte ett ställe man bor förevigt dock, inte jag, inte nu.

Igår innan jag somnade gjorde jag en review på året som gått, mitt år som 16 åring. Tankar och sånt. Jag skrev ner för att kunna läsa senare i livet, typ på min 18-års dag. Kan bli kul. Tänkte fortsätta med det.
Jag började gymnasiet, jag har mött så många nya människor, medverkat i ett korpen-fotbollslag "LET PUTTE KNOW", jag flyttade "hemifrån" kan man väl säga eftersom jag oftast bara är hemma hos min familj någon gång på helgen. Under min tid som 16åring har jag bott i två lägenheter. En etta och en tvåa vilken jag fortfarande bor i och kommer göra några år framöver. Jag har växt. Inte bara på längden eller bredden utan i mig själv(hehe he he hehe ja).

Jag, Linda Ledin och Stefan Ågren i min klass delar födelsedag! så grattis till er!
Hoppas dagen blir fin.

På den tiden hade jag tjockt hår..


PAOLO NUTINI

JAG GILLAR VERKLIGEN SNUBBEN


Imorgon fyller jag år. 17 år. Så ikväll åker jag hem till min familj.


mcdonalds a.k.a donken

Jag tänkte dissa McDonalds faktiskt. Synd, för jag gillar att man kan köpa en cheese för ten spänn när man känner för det. Det skulle jag gjort igår egentligen men jag orkade inte. Klaga alltså. Ventliera. Få ut min anger(hehehe)
Igår var donkenpersonalen det segaste jag varit med om... sega var dom i varje fall. Det var inte bara jag och Tea som fick vänta längre än vanligt på våra BURGARE. Varje gång man ska köpa glass har dom ingen glass och när dom har glass har de ingen kolasås om man föredrar det. Dryckmaskinen är ofta sönder eller så är det bara jag som haft oturen att besöka donken vid just dessa tillfällen.. nej.

Jag är sjuk, kanske swineflu, kanske förkylning, kanske något annat. Vem vet. Jag hade i alla fall tänkt stanna hemma imorgon men jag kan inte missa idrotten och svenskan så det kändes lite tråkigt..

Det var det jag hade på hjärtat, har du något på hjärtat vännen?
nu spårar jag snart så jag lägger på locket. Ha en trevlig kväll.

personligen tycker jag den här bilden är läskig..

RSS 2.0