Halloween

Idag vaknade jag och Tea feTt tidigt. Vi klev upp vid nio. Efter frukosten gick vi på en låååång promenad med Ronja - den supersnälla hunden i familjen. Tre timmar tog promenaden för Åsa och Ola skulle visa oss runt lite i worthington ifall vi skulle vilja gå ut lite själva senare och så, det var riktigt mysigt! som på film. Vi stannade och fikade på ett café där man får ha hundar och där det finns trådlöst internet. Åsa säger att det finns trådlöst intetnet for free i typ hela worthington centrum. NICCEEE.
Halloween är väldigt stort här så från klockan 6-8 satt vi ute på garageuppfarten med en liten brasa och delade ut godis till alla barnen som trick or treatade. Priset för gulligaste outfiten går till...den lilla björnen!!

Vi fick hjälpa Isak (yngsta grabben) lite att tömma en pumpa på massa äckel och sen skar han utett fint mönster. Det finns ganska mycket konstiga regler här i USA. Det kommer en annan dag, nu är vi så trötta och imorgon börjar "jobbet" på the American Red Cross of greater columbus!
lite nerviiiis, aja.
GODNATT!

Bilder på bland annat den lilla björnisen kommer imorgon, internet vill sig inte rikigt just nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0